Samen eten & koken

Beste Buurtgenoten,

Een bijdrage van Rémy Dekker Docent horeca van het Summa College, wat wij van harte aanbevelen!

Aan de Sterrenlaan staan meerdere gebouwen van het Summa College, het Roc van Eindhoven. Op nummer 10 zitten de horeca- en bakkersopleidingen. U kunt 5 dagen in de week lunchen (maandag t/m vrijdag) en 3 avonden in de week dineren (woensdag t/m vrijdag). Voor de lunch hoeft niet per sé te worden gereserveerd; u bent welkom tussen 11:30 uur en 13:30 uur. Voor het diner is het gewenst om wel te reserveren. Dit kan uitsluitend via het mailadres opleidingsrestaurant@summacollege.nl Ook eventuele eetwensen en allergieën kunt u vermelden.

Onze enthousiaste studenten, voornamelijk eerste- en tweedejaars, doen hun uiterste best om een mooi gerecht te creëren en om een gezellige sfeer neer te zetten. Uiteraard gaat het om een opleiding en gaat een en ander, bijvoorbeeld het tempo, iets anders dan u gewend bent in een “echte” horecazaak. Maar wij zijn altijd blij als nieuwe gasten ons restaurant Smmaak (met de dubbele –m- van Summa) weten te vinden; we komen altijd “lesmateriaal”, want dat bent u dan feitelijk, te kort. U heeft al een 3-gangen menu voor €15,50, maar ook een 4-gangen diner voor €18,50 is mogelijk. Uiteraard serveren wij daar indien gewenst mooie wijnen bij. Vanaf 17:30 zijn we open voor aperitief en om 18:00 uur serveren wij de eerste gang. Om 20:45 uur is de les afgelopen. In weekenden en schoolvakanties zijn wij gesloten.


Lijk het jou ook leuk om met of voor een medebuurtbewoner te koken? Of wil je graag meer informatie over het (samen) eten of koken?
Neem dan contact met ons op!